.

V-ACASA de Craciun Lumină Sac de Depozitare, 12.2x12.2X 14.96 Inch Crăciun Organizator de Stocare Lacrimă Dovada,Rezistent Manere&Dual Fermoar Material de Nylon de Vacanță de Crăciun Acasă Container de Depozitare(2 BUC,Rosu+Verde)

V-ACASA de Craciun Lumină Sac de Depozitare, 12.2x12.2X 14.96 Inch Crăciun Organizator de Stocare Lacrimă Dovada,Rezistent Manere&Dual

RON 102.22

Din mărfuri
Disponibil.

[Lumina de crăciun Sac de Depozitare] : lumină De Crăciun sac de depozitare poate stoca led lumini de Crăciun, în scopul de a le organiza într-o manieră ordonată, menținându-le în cele mai bune condiții, economie de spațiu pentru tine și convenabil de a folosi. [Mânere durabile & Dual Portocal] : mâner Durabil și convenabil dublu fermoar de design, nu numai pot transporta cu ușurință și de transport de Crăciun lumina geanta pentru camere de depozitare și de decorare a orașului, dar, de asemenea, pot cu ușurință și de a închide complet de vacanță sac de depozitare pentru a proteja luminile de Crăciun de la insecte, praf și murdărie. [Durabil & Rupe Dovada] : sac de Depozitare pentru lumini de Crăciun realizate din durabil este realizat din material de nailon.Iar partea de sus are un design vizual unic pentru o utilizare ușoară. [Economie de spațiu de Formă Circulară] : designul circular poate stoca o mulțime de lumini de Crăciun.Spre deosebire de voluminoase cutii și coșuri de gunoi, subțire și compact de vacanță lumină sac de depozitare nevoie de spațiu de stocare minim. [Dimensiuni] : 31x31x38cm/12.2x12.2x 14.96 inch.Culoare : Rosu/Verde.Culoare : Verde,rosu | Dimensiuni : 12.2x12.2x 14.96 inch.

Despre produs