.

Ușor Camera Capota Caz pentru Sony Alpha 1 A1 aparat de Fotografiat Digital, Anti-Zero Silicon Moale de Cauciuc de Protecție a Corpului de Locuințe Protector de Acoperire Piele (Negru)

Ușor Camera Capota Caz pentru Sony Alpha 1 A1 aparat de Fotografiat Digital, Anti-Zero Silicon Moale de Cauciuc de Protecție a Corpului

RON 69.98

Din mărfuri
Disponibil.

★SILICON MOALE - a Făcut de tenace și material de silicon moale, ușor și extrem de rezistent de proiectare, se adaugă nici loturi la aparatul de fotografiat.Textura speciala suprafață oferta de prindere fermă pentru deținerea și atingeți confortabil. ★PROTECȚIE BUNĂ - silicon Moale si confortabil caz protejează camera foto de lovituri, praf, alunecare, zgarieturi, decopertarea si abraziune. ★DECUPAJE PRECISE - decupaje Precise face cu ușurință acces la toate prezentate butoane, Baterie Usa, HDMI port de date, Card de Memorie, Talpa, de eliberare a Declanșatorului, Cârlig Curea, Lentile etc. ★COMPATIBILITATE - Compatibil cu Sony Alpha 1 A1 aparat de Fotografiat Digital.Nu pentru Alte Camere Digitale.Vă RUGĂM să REȚINEȚI : Numai silicon cazul în pachet, Camera este exclusiv. ★Colorate outlook - Decorative aparatul de fotografiat, și de a face camera ta arata cool.Partener de incredere pentru o minunata camera.

Despre produs