.

Transhield Ponton de Stocare Barca Acoperi | Grele, rezistent la apa, Reutilizabile | Perimetrul Frânghii și Curele Incluse | se Potrivește 18 ft, 19 ft, 20 ft, 21 ft, 22 ft, 23 ft, 24 ft, 25 ft, 26 ft (26 ft)

Transhield Ponton de Stocare Barca Acoperi | Grele, rezistent la apa, Reutilizabile | Perimetrul Frânghii și Curele Incluse | se

RON 617.70

Din mărfuri
Disponibil.

???????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? - Aceste clasic universal ponton acoperă din Transhield sunt realizate pentru a rezista la cele mai dure elemente – ploaie, zăpadă, soare, și mai mult – toate cu o atingere delicată pentru barca ta de suprafață. ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? - Transhield este folosit cu barca producatori din U. S. a proteja lor nou-fabricate bărci în drum spre dealeri; din nostru patentat 3-strat de tesatura aceste capace sunt durabile, făcute să dureze, și greu să se rupă. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????? - Cu o cusute în perimetrul frânghie, și mai multe cravată în jos curea locații, acestea acoperă oferă reglabile și ușor de a instala/elimina protectie pentru ponton. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? - În afară de a fi rezistent la apa, durabil și rezistent la soare, aceste huse din Transhield au un non-abraziv moale interior care fitil departe de umiditate, ventilație, și sunt respirabil pentru a preveni efectul de seră sub acoperire. ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? – Dacă nu vă place noua ta Transhield ponton barca acoperi puteți returna în termen de 30 de zile pentru o rambursare completă.Dimensiune : 26 ft.

Despre produs