.

Toshiba Digital Prăjitor de pâine, Cuptor cu cameră Dublă de Încălzire cu Infraroșu și Rapidă prin Convecție, mai Mare de 6 felie/12-inch Capacitate, 1700W, 10 Functii si 6 Accesorii pentru a se Potrivi Toate Nevoile Dvs.

Toshiba Digital Prăjitor de pâine, Cuptor cu cameră Dublă de Încălzire cu Infraroșu și Rapidă prin Convecție, mai Mare de 6 felie/12-inch

RON 219.98

Din mărfuri
Disponibil.

1700 W puternic de ieșire și două elemente de încălzire cu infraroșu de a îmbunătăți eficiența de încălzire și scurta până la 1/3 timp de gătit. 10 gătit setări cu temperatura reglabila de la 150 F la 450 F putut satisface toate dvs. de zi cu zi nevoile de gătit.Mai mare, interiorul poate găzdui 6 felii de pâine, un 12" pizza, musaca, cookie-uri, și 4 kg carne de pui.Dimensiuni externe (l x a x î) : 18. 98" X 15. 59" X 10. 78".Luminoase, display digital, ușor de-a-rândul său, butoane de control, dual poziția rafturi și non-stick de interior pentru utilizare comodă.A venit cu o garanție de un an și șase de accesorii, inclusiv tavă de firimituri detașabilă, rotisor kit& stivuitor, copt raft, tava de copt și un suport clemă.Acest Toshiba 25 L prăjitor de pâine vine cu 1700 W puternic de ieșire și două elemente de încălzire cu infraroșu, care vă ajută să salvați 1/3 timp de gătit.Acesta dispune de un meniu digital de afișare care vă permite să monitorizeze în timp și temperatură digital cu precizie și, de asemenea, vă permite să navigați și să aleagă mai multe funcții și modul de blat prăjitor de pâine.Acesta are o frumusețe și funcție cu eleganta panouri din oțel inoxidabil și are ca convectie si Rotiserie gătit.Este capacitatea de a perfect găti o mare varietate de mâncăruri sărate și dulci face acest lucru din oțel inoxidabil prajitor de paine cuptor un echipament esențial pentru bucătăria de acasă.Superioare și inferioare elemente de incalzire si un ventilator convectie oferi chiar de gătit.Datorită 1700 w de mare putere, puteți economisi până la 1/3 din timpul de preparare, fără nici un compromis cu privire la gătit performanță.Compara cu 1500 de wați model, Rapid de Gătit oferă mai mare de preîncălzire și de gătit eficiență, economisind timp în bucătărie!.

Despre produs