.

SUNVIE LED-uri în aer liber lumina Reflectoarelor 12W Peisaj de Iluminat 120V AC Impermeabil Peisaj Lumini Lumini la fața Locului pentru Curte cu Țepi Miza Cald Steag Alb Luminile de Grădină Decorativ, Lampa cu NOI 3-Plug-in (6 Pack)

SUNVIE LED-uri în aer liber lumina Reflectoarelor 12W Peisaj de Iluminat 120V AC Impermeabil Peisaj Lumini Lumini la fața Locului

RON 119.98

Din mărfuri
Disponibil.

【Actualizat 12 W Peisaj de Iluminat în Comparație cu Alții】6 pack 12 W LED Peisaj lumini, cu die-cast carcasa de aluminiu și fier de joc, au mai mult de 50.000 ore durata de viata. 900 de lumeni și 3000 K alb cald sos, perfect pentru iluminarea ta terasă, grădină calea gard curte-ambele sunt frumos protejate și decorate cu frumoase lumina alb cald. 【Modernizate 12 W Super Spoturi】 90 de grade unghiul de fază în aer liber lumina reflectoarelor, utilizate pe scară largă în grădini, curți, terasă canalele, drumurile de acces și decor în aer liber. 270 de grade cap reglabil oferă iluminare optimă pentru steaguri, pereti, copaci, garduri și semne. 【Modernizate IP65 rezistent la apa Peisaj Lumini】Gros corp din aluminiu și sticlă lens cover design rezista la ploaie și vreme cu zăpadă; IP65 rezistent la apa de design, care îmbunătățește stabilitatea de iluminat exterior și utilizarea pe termen lung.Corpul de metal, de asemenea, actioneaza ca un radiator poate disipa eficient caldura si de a preveni luminile de supraîncălzire după utilizare îndelungată. (Priza de putere nu este rezistent la apă, vă rugăm să păstrați-l de apa.). 【Conectați și Du-te】 Lua de intrare de la clienți, am reproiectat acest Peisaj spoturi.Noastre în aer liber LED lumina reflectoarelor costum de tensiune : între AC 85 V si 265 V. 4.9 FT fir electric cu 3 prize.Nu este nevoie de cablare greu.Instalați țăruș de metal, găsi un adecvat în aer liber gata apă-dovada priză, conectați și sunteți gata să meargă. 【12 Luni-Garanție și de Servicii Client Multumit】 SUNVIE promite că fiecare client poate avea 12 Luni de garanție.Dacă întâmpinați probleme de calitate non-umane de fabricație, vom oferi gratuit servicii de înlocuire.Satisfacție client service de încredere într-un termen de 24 de ore de sprijin.Orice întrebări cu aceste lumini vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp util. 120 V AC input,ULTRA LUMINOS, consum redus de energie.Inclusiv cablu de alimentare,conectați și să se joace,fără cabluri necesare.Durată lungă de viață de până la 50.000 de ore,reduce costurile de întreținere.O gamă largă de aplicații pentru PAVILION, COPAC, GRĂDINĂ, CURTE, GAZON, PARC, ALEE, ALEE, PEISAJ, LUMINA, etc. Putere : 12 watt.Lumeni : 900 Lumeni.Temperatura de culoare : 3000 K Alb Cald.Tensiune de intrare : 85-265 V AC,50/60 Hz.Rezistent la apa : IP65. Material : Aluminiu turnat sub presiune.Rezistent la apa IP65 pentru medii în aer liber.Vino cu 59 inch Cablu cu NOI 3-Plug. 6 x în aer liber LED lumina Reflectoarelor Peisaj Lumini cu 59 inch Cablu de Alimentare-NE 3-Plug. 6 x ghimpat standuri. 12 x Șuruburi t fi dezamăgit.

Despre produs