.

SUNVIE 12W Tensiune Scăzută CONDUS Peisaj Lumini cu Conectori, Piscină 12V Super Alb Cald (900LM) rezistent la Grădină Cale Lumini de Perete Copac Pavilion Spoturi cu Spike Stand (12 Pack cu Conector)

SUNVIE 12W Tensiune Scăzută CONDUS Peisaj Lumini cu Conectori, Piscină 12V Super Alb Cald (900LM) rezistent la Grădină Cale Lumini

RON 179.98

Din mărfuri
Disponibil.

【Actualizare 12 W Peisajului Lumini Super Luminozitate în Comparație cu Alții】12 Pack 12 W LED, 900 Lumeni mare pentru iluminarea ta Terasă, Grădină Calea Curte garduri—Ambele de securitate și decor frumos cu lumini alb cald. 【Actualizare Șurub Strâns Design de Conector Ultra Greu în Comparație cu Alții】 24 Pack conectori, realizate din extrem de greu de nylon plastic cu prelucrat terminale alamă ace și nichel acoperite pentru a asigura peisaj lumini de lucru perfect fiecare,NU Despicare/Sertizare sau instrumente necesare!Rapid și ușor de a instala două joasă tensiune cabluri de iluminat de prindere în 5 minute sau mai puțin!. 【Upgrade-rezistent la apa IP65】Gros corp din aluminiu și sticlă lens cover design rezista la ploaie și vreme cu zăpadă; IP65 rezistent la apa de design, care îmbunătățește stabilitatea de iluminat exterior și utilizarea pe termen lung. 【Upgrade Roatable utilizate pe scară largă pentru gradina, curte, terasa cale, alee si outdor decorationes. 【Ușor de Instalare】Doar a introduce lumina spike sta în poziție adecvată pe sol, apoi utilizați fastlock conectori conecta corpuri de iluminat peisaj.Accesorii suplimentare necesare : transformator, cabluri de joasa tensiune( NU sunt INCLUSE în acest pachet).Material : Carcasă Din Aluminiu.Putere : 12 W(o bucată).Lumina tip : COB.Culoare : Super Alb Cald.Tensiune de intrare : AC/DC 12 V.Protejarea grad : IP65. Ligespan : Mai mult de 50.000 de ore.Vă rugăm să furnizeze lampa cu buna intrare tensiune AC/12 V DC pentru a asigura funcționarea fiabilă.De joasă tensiune transformator pentru instalare este necesar.(NU SUNT INCLUSE). 12 perechi de conectori este inclus și poate fi conectat la 12 Pack Peisaj lumini. 12 x 12 W LED Peisaj Lumini. 24 x Conectori. 12 x Ghimpat Stand. 1 x cheie fixă Hexagonală. 1 x Manual de Utilizare.SUNVIE este specialitatea iluminat exterior furnizor de vânzare cu amănuntul, și este angajamentul de a furniza consumatorilor cu grad Profesional-produse, care are scopul de a face consumatorii simt farmecul de produsul în sine.SUNVIE produce grad profesional-produse de iluminat și vinde direct la tine .SUNVIE standuri de mărfuri și oferă Excelente post-vânzare servicet în industrie.Când noi de design și de a face produsele, suntem încrezători în calitatea lor.Calitatea produselor noastre se lauda pe scară largă.Crede-ne,nu vei fi dezamăgit.Mare design îmbunătățit și de înaltă calitate de prelucrare asigură conexiuni fiabile de ani de zile.Meci Perfect pentru 12 și 14 ecartament sârmă de joasă tensiune de iluminat peisaj.Nu sertizare, Nu de tăiere, Fără despicare.Ia doar 3 minute pentru a conectorului peisajul lumini de ușor și rapid.Larg utilizate pentru gradina, alee, alee, alee, curte, foisor, gazon, pereti, copaci, steaguri etc, înlocuitorul perfect pentru Malibu, Moonrays, Paradis, Kichler sau Hinkley e defect conectorul.

Despre produs