.

Scurtă von Engel Portabil din Plastic Coșuri de Depozitare cu Manere, Duș Caddy Tote Organizator Lari, articole de Toaletă Sac de Gunoi Cutie pentru Livrările de Curățare Acasă Baie Bucatarie (Verde, 1 Pachet)

Scurtă von Engel Portabil din Plastic Coșuri de Depozitare cu Manere, Duș Caddy Tote Organizator Lari, articole de Toaletă Sac de

RON 198.20

Din mărfuri
Disponibil.

★【User-friendly de Design】- Acest coșuri de depozitare cu un puternic manevrat, usor de transportat, nu se va rupe cu ușurință.Perfect de dimensiuni caddy pentru a ascunde departe în dulapuri, stocare cuburi sau pe un raft de depozitare suplimentar. ★【Usoare si portabile】- Cu un mâner de design, puteți cu ușurință de ridicare și duceți-l la sala de sport, camping, duș, cadă, grădină sau oriunde.Construcția de plastic și orificii de drenaj în baza a face acest lucru o mare duș tote pentru studenți și rulote. ★【Premium Material】- BPA-free.De înaltă densitate new pp plastic, care este mai puternic și mai ferm decât alte coșuri.Calitate Premium flexibil de construcție, fără muchii ascuțite. ★【Multi-scop】- organizator coșuri ajuta sa scapi de dezordine, face baie bucatarie mai curat, frumos, poate stoca gel de duș, șampon, săpun, prosoape, vesela, jucarii, etc. De asemenea, el poate fi pus în diferite domenii convenabil ca iti place. ★【Mare Client Service】- Ne-am angajat să vă oferim produse de înaltă calitate.Dacă aveți orice întrebări după cumpărare, puteți să ne contactați în orice moment, suntem bucuroși să vă oferim cu servicii.100% satisfacție este urmărirea noastră.Culoare : Verde.

Despre produs