.

SAE Polaritate Inversă Adaptor Conector 2 Pini SAE Polaritate Comutare Adaptor SAE Deconectare Rapidă Plug Pentru SAE SAE Cablu de Extensie Panou Solar de Baterie Auto Responsabilului de Putere Încărcător (2 bucăți)

SAE Polaritate Inversă Adaptor Conector 2 Pini SAE Polaritate Comutare Adaptor SAE Deconectare Rapidă Plug Pentru SAE SAE Cablu de

RON 22.20

Din mărfuri
Disponibil.

[CERERE] : SAE SAE adaptor conectori aplicate pe 12 V/24 V DC sisteme.Compatibil cu toate tipurile de SAE rapid de conectare/ deconectare cablu prelungitor prize. [CONVENABIL] : Salvează reconectare lucru atunci când se utilizează polaritatea greșită în DC Accesorii.Îl face ușor pentru a conecta diferite dispozitive. [UȘOR DE UTILIZAT] : lemn Masiv de Plug-in, fără fire pentru a obține în cale.Drept, și compact pentru a comuta poli.A înființat și demontați cu ușurință.Oferă o soluție simplă pentru inversare polaritate. [LAT COMPATIBILE] : Acestea sunt grele SAE conectori, accesoriu perfect pentru utilizare, de încărcare a bateriei de schimbare de polaritate, de testare a bateriilor.Se potrivesc pentru proiecte de panouri solare, instalatii electrice proiecte, masini, motociclete, avioane ușoare, și echipamente industriale. [Ceea CE VEȚI OBȚINE] : 2 * Reverse Adapter Conectori √; 18 luni garantie √; 24 de ore pasionat de client service √; 30 de zile este liber de a reveni și de schimb √.Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom sprijini cu cele mai bune servicii pentru clienți.Greutate : 17.8 Grame | Produs Cantitate Pachet : 2.

Despre produs