.

Paranteze raft 24 De Cutii de 4 inci pentru DIY Plutitoare Raft, Heavy Duty Black Metal Plutitoare Raft Suport, Formă de L Raft pentru montare cu Șuruburi pentru Lemn Rafturi (4 x 3)

Paranteze raft 24 De Cutii de 4 inci pentru DIY Plutitoare Raft, Heavy Duty Black Metal Plutitoare Raft Suport, Formă de L Raft pentru

RON 27.98

Din mărfuri
Disponibil.

✔️【4 Cm Raft Suport】 : 24 pack 4" x 3" metal paranteze raft, conceput pentru a sprijini 3 cm la 5 cm latime bord, fix în formă de L de raft suport.În scopul de a satisface nevoile diferite ale clienților, oferim 4 dimensiuni diferite de plutitoare paranteze raft. ✔️【60 lbs】 : Pachet de 24 de paranteze raft pentru tine de a adăuga mai multe paranteze pentru a deține mai mult in greutate cu ușurință.Cu capacitatea de încărcare de 60 KG per pereche suportul (2 Buc). ✔️ 【Hardwares Incluse 】plutitoare paranteze raft set vine cu șuruburile necesare.Puteți instala cu ușurință aceste suporturi pentru rafturi din lemn într-un timp scurt. ✔️【Ușor de instalat】 : Fiecare l raft suport vine cu pre-forate găuri.Nu conteaza daca sunt un DIYer sau nu, puteți termina cu ușurință instalarea în 4 pași. (Notă : pe partea mai scurtă de suportul este fixat pe perete și partea mai lungă este fixat pe bord). ✔️【Aplicarea pe scară largă】 Rafturi suportul este compensată cu o varietate de placi de lemn, utilizate pe scară largă pentru a face planta de gradina raft, birou și bucătărie raft, raft jucărie, masă și un scaun din colț.decora și să-ți rezolvi camera, bucatarie, gradina, garaj si transforma sistemul de rafturi industriale în fermă rustică pare.Nume dimensiune : 4"x3" (24 BUC) | Nume de Culoare : Negru.

Despre produs