.

PANDA100 de Căldură Alimentat Aragaz Fan-2019 Upgrade Conceput Funcționare Silențioasă 4 Lame cu Aragaz Termometru, pentru Lemn/Log Arzător/Semineu-Eco Prietenos și Eficient de Distribuție a Căldurii (4 Lame)

PANDA100 de Căldură Alimentat Aragaz Fan-2019 Upgrade Conceput Funcționare Silențioasă 4 Lame cu Aragaz Termometru, pentru Lemn/Log

RON 99.98

Din mărfuri
Disponibil.

????❤[ Principiul de lucru ] hot-fed aragaz ventilatorul este proiectat pentru a circula aerul cald creat de lemn / carbune plita sau granule, care operează în condiții normale de suprafață temperaturi cuprinse între 60 ° C și 350 ° C. ????❤[ Liniștită, fără zgomot ] Tu nici măcar nu știu unde aragaz fan este, dar simt caldura!Va veti bucura de aer cald într-o zonă liniștită și mediu confortabil. ????❤[ Economisire energie ] termoelectrice module acționează ca un generator mic de la putere a motorului ventilatorului.Îmbunătățirea circulație a aerului cald și asigură un confort mai mare ,în timp ce reduce consumul de lemn de soba. ????❤[ Spațiu de economisire ] aragaz fan poate fi Reparat pe horn Conducte de Lemn/Log Arzător/Semineu , este stabil pentru Incline suprafață și nu va ocupa mai mult spațiu. ????❤Livrare rapida] Am promisiunea de a livra în termen de 10 zile lucratoare de la comanda.

Despre produs