.

Negru mat Argintărie Set 20 Piese, Set Tacâmuri din Oțel Inoxidabil, Titan Placare Set de Tacâmuri, Negru Mat Ustensilă Seturi, Serviciu Stabilit pentru 4 (Negru Mat)

Negru mat Argintărie Set 20 Piese, Set Tacâmuri din Oțel Inoxidabil, Titan Placare Set de Tacâmuri, Negru Mat Ustensilă Seturi, Serviciu

RON 51.92

Din mărfuri
Disponibil.

20 Bucată Negru Mat Argintărie Set : Include Cina Cuțite x 4, Furculiță x 4, Cina Lingura x 4, Lingurita x 4, Salad Fork x 4. Titan Negru Mat Nobil Placare : Negru, culoarea argintărie set va sta pe masă.Ele sunt frumoase și de mare, încât Veți obține o mulțime de "ca", "laudă", "laud" de la oaspeții dumneavoastră când ați luat masa împreună, de la iubitori, atunci când partajați un videoclip filmat de mese.Aceasta este doar argintărie că merită să-l ai.Garanție de calitate : Realizate din Oțel Inoxidabil de Înaltă Calitate, marginile sunt netede și elegant, Matt Polish;Acest set de Tacâmuri nu este ca unele dintre alte marci ieftine, care a făcut cu muchie ascuțită-ar tăia gura.Rugina dovada, robust și grele făcându-ar asigura că acest ustensile ar dura pentru un timp de viață de utilizare.Plumb, Cadmiu-gratuit, Ftalat gratuit, BPA-free făcut-vă că ustensilele sunt sănătoase și sigure pentru utilizarea de zi cu zi.Cel mai frumos Cadou : Perfect cadoul Ideal pentru Nunti, botezuri, Valentine ' s Day,Catering, evenimente,petrecere,reuniune de Familie,de Lux, catering,restaurant Tematic, sau acasă la cină, Cadoul Perfect pentru Nunta Petrecere de Ziua de nastere de Ziua Mamei, sau acasă la cină, și mult mai mult.Este, de asemenea, un cadou perfect pentru noua ta casă.Masina de spalat vase în condiții de Siguranță și Ușor de Curățat : Aceasta este o refolosibile ecologice tacamuri,Durabil și sănătos pentru utilizarea de zi cu zi, mașină de spălat Vase în condiții de Siguranță și ușor de curățat.Cina Cuțite x 4. Cina Furculita x 4. Cina Lingura x 4. Lingurita x 4. Salad Fork x 4. Cina Cuțite : 8.89"x0.62".Cina Furca : 8.46"x1.06".Cina Lingura : 8.11"x1.85".Lingurita : 6.29"x1.49".Salad Fork : 7.36"x0.86".Culoarea Neagră a argintăria set va sta pe masă.Ele sunt frumoase și de mare, încât Veți obține o mulțime de "ca", "laudă", "laud" de la oaspeții dumneavoastră când ați luat masa împreună, de la iubitori, atunci când partajați un videoclip filmat de mese.

Despre produs