.

MSQ Ochi Machiaj Perii 8pcs Fard de pleoape Machiaj Perii Set cu Par Sintetic Moale si Real Mai Mâner Lemn pentru Fard de pleoape, Dermatograf, de Amestecare, de Buze(Negru)

MSQ Ochi Machiaj Perii 8pcs Fard de pleoape Machiaj Perii Set cu Par Sintetic Moale si Real Mai Mâner Lemn pentru Fard de pleoape,

RON 13.98

Din mărfuri
Disponibil.

????MAI MÂNER : Mai mâner perie, o lungime suficientă pentru a satisface diverse machiaj are nevoie, se simte mai confortabil, face machiaj mai ușor și mai flexibil. ????RISC de CUMPĂRARE - Dacă nu sunt complet mulțumit cu pensule cosmetice, pur și simplu contactați și vor oferi o soluție satisfăcătoare.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra #1.Am acum!. ????PRO OCHI MACHIAJ PERII SET : Inclusiv fard de pleoape perii, smudge perii, perie spranceana, evidențiați perii și perie de buze.Diferite forme și dimensiuni de perii oferi o varietate de look ochi. ????PIELEA-TOUCH PERII MATERIALE : manual fard de pleoape perii sunt realizate din fibre sintetice premium materiale.De inalta densitate si textura fina, de lunga durata, atingere moale si matasoasa. ????BLACK & SILVER PERIE : Subțire de lemn negru, argint înguste tub de aluminiu, păr moale, oferă o atingere plăcută.Cel mai bun pentru femei / fete / cadouri de Craciun.

Despre produs