.

Mobilier Cupe X-PROTECTOR – 3 Caster Cupe 4 BUC – Mobilier Premium Russe – Ideal Pat Dopuri – Non Mini Mobilier Tampoane cu un Design Perfect – Mobila de Cauciuc Tampoane de - a Proteja Orice Parchet!

Mobilier Cupe X-PROTECTOR – 3 Caster Cupe 4 BUC – Mobilier Premium Russe – Ideal Pat Dopuri – Non Mini Mobilier Tampoane cu un Design

RON 27.82

Din mărfuri
Disponibil.

✌️ VREI SĂ-ȚI PĂSTREZI MOBILIER ÎNTR-UN LOC?VREI SĂ SCAPI DE ZGÂRIETURILE DE PE PODELE?PREMIUM MOBILA de CAUCIUC CUPE de X-PROTECTOR va rezolva aceste probleme pentru tine!. ✌️ PAT DOPURI de X-Protector sunt realizate dintr-un CAUCIUC PREMIUM - CASTER CUPE sunt PUTERNIC și MOALE, de CALITATE PREMIUM DE TAMPOANE de CAUCIUC DE MOBILIER va oferi CEA MAI bună PROTECȚIE pentru o lungă perioadă de timp!. ✌️ MOBILIER roller-COASTERE de X-Protector au un DESIGN UNIC – FORMA de picioare de mobilier NU CONTEAZĂ – NON MINI MOBILIER TAMPOANE SUNT PERFECTE PENTRU ORICE tip DE MOBILIER PICIOARE!. ✌️ MOBILIER CUPE sunt bune pentru toate tipurile de suprafete - lemn de esenta tare, vinil, gresie, faianta, etc.MOBILIER CUPE VA PROTEJA ORICE PARCHET!Dimensiuni MOBILA de CAUCIUC TAMPOANE de X-Protector sunt 3" L x 3" W. ✌️ X-PROTECTOR ESTE O MARCĂ ÎNREGISTRATĂ!GARANTAM CLIENTILOR NOSTRI SATISFACȚIE DE 100% CU PRODUSUL NOSTRU!Dacă nu Vă place noastră de PODEA PROTECTORI - VA VOM RETURNA BANII.PENTRU CĂ FĂRĂ RISC APĂSAȚI BUTONUL "ADAUGĂ ÎN COȘ" CHIAR ACUM!.Dacă nu vrei să ai o afacere cu zgârieturi - Mobila de Cauciuc Cupe de X-Protector sunt o soluție bună pentru tine.Mobilier roller-Coastere de X-Protector vă va ajuta cu asta!.

Despre produs