.

Mari de Cereale si Uscat Containere de Depozitare a Alimentelor - Wildone 5 Piese Etanș Cereale, Containere de Depozitare pentru Zahăr, Făină, Gustare, Provizii, anti-Scurgere cu Negru de Blocare Capace (4L /până la 135,3 oz)

Mari de Cereale si Uscat Containere de Depozitare a Alimentelor - Wildone 5 Piese Etanș Cereale, Containere de Depozitare pentru

RON 103.98

Din mărfuri
Disponibil.

???? [SET 5] Acest set vine cu 5 Piese BPA gratuit etanș containere de depozitare cu negru de blocare capac, 20 buc bonus reutilizabile tabla etichete și 1 cretă Albă marker, permițându-vă să organizați bucătărie și cămară ca niciodată înainte. ???? [ÎNALTĂ CALITATE & CLEAR] Făcut de alimente de înaltă calitate plastic de calitate, BPA free, nu conțin substanțe dăunătoare.Clar containere de depozitare corpului sunt suficient de rezistent pentru o utilizare de lungă durată, puteți vedea rapid ce în interiorul doar dintr-o privire.Calitatea premium a face aceste ușor de curățat cu spălare de mână sau în mașina de spălat vase. ???? [De MARE CAPACITATE] Fiecare alimentare container de depozitare are o capacitate de 4 L / până la 135,3 oz, 16.9 cupa, iar lungimea este 8.86 inch, lățimea este de 3.35 inch, iar înălțimea este de 9.45 inch.Capacitate mare, potrivit pentru stocarea făină, zahăr, orez, nuci, fasole, cereale, snacks-uri, alimente pentru animale de companie, sau orice altceva ați putea avea nevoie pentru a stoca. ???? [ETANȘ CAPAC SIGILIU] Comparativ cu alte containere de depozitare, a noastra adauga Silicon Inel de Etanșare pe gura de turnare, care imbunatateste etanseitatea si etanseitate de aceste cereale, containere de depozitare.Cele 4 Fețe-Inchidere cu Capace cu Sigiliu de Silicon se asigura că nici de aer sau de apă intră în, păstrând cereale super-fresh. ???? [UȘOR de TURNARE și SPAȚIU de ECONOMISIRE] Adopte tip buton exit design, produse alimentare poate fi turnat direct din gura, reducerea pașii pentru a deschide capacul pentru a face viața mai convenabil.Nostru reutilizabile dreptunghiulară cereale recipiente cu un subțire și ușor de transportat înguste organismul necesită mai puțin spațiu pentru a stoca.Dimensiune : Set de 5 | Culoare : Negru.

Despre produs