.

Mâna Caldă sau Rece Ambalaj in Forma de Mănușă (Marime Medie) pentru Artrita, Chimioterapie, Eczeme & Sindromul de Tunel Carpian. Relief pentru Umflat & inflamate Mâna într-o Mănușă de box Stil cu Interior Deget de Răcire Pack (1 Pachet)

Mâna Caldă sau Rece Ambalaj in Forma de Mănușă (Marime Medie) pentru Artrita, Chimioterapie, Eczeme & Sindromul de Tunel Carpian.

RON 37.98

Din mărfuri
Disponibil.

✔️ ???????????? ???????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? - Mănușile pot sta într-un frigider sau congelator pentru utilizare la rece, scoate atunci când este nevoie de până la 19 minute de gheață terapie .Pentru hot-terapie, magazin într-un dulap, la temperatura camerei și încălzit în rafale scurte folosind cuptorul cu microunde. ✔️ ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????? - Utilizați înainte și în timpul taxol chimioterapie infuzii pentru a ajuta la prevenirea neuropatiei.Pachetele de gheață sunt flexibile, atunci când congelate și interior deget de gheață ajută pentru a adăuga presiune la rece mâinile și încheietura mâinii. ✔️ ???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? - CTS suferă vor beneficia de ajutorul manusi ca crioterapia folie de gheață.Le congela timp de 2 ore și purta acoperă încheieturile imediat amorteala ameliorarea durerii. ✔️ ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????? ???????????????? - Persoanelor care sufera de eczeme știu agonia constant mâncărime și furnicături ale pielii.Mănușile au suficient spațiu, astfel încât să nu freca, și tratament la rece oferă un efect anti mancarime senzatie de amorteala. ✔️ ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? - Pachetul de gheață pot fi refolosite de peste 300 de ori cu nici o scurgere de garantare.Atunci când este utilizat rece va garantam un minim de 19 minute pe aplicare, în creștere de până la 25 de minute, în funcție de temperatura mediului ambiant.Utilizați înainte și în timpul taxol chimioterapie infuzii pentru a ajuta la prevenirea neuropatiei.Pachetele de gheață sunt flexibile, atunci când congelate și interior deget de gheață ajută pentru a adăuga presiune la rece mâinile și încheietura mâinii.CTS suferă vor beneficia de ajutorul manusi ca crioterapia folie de gheață.Le congela timp de 2 ore și purta acoperă încheieturile imediat amorteala ameliorarea durerii.Persoanelor care sufera de eczeme știu agonia constant mâncărime și furnicături ale pielii.Mănușile au suficient spațiu, astfel încât să nu freca, și tratament la rece oferă un efect anti mancarime senzatie de amorteala.

Despre produs