.

Linkitom 4buc Ultra Slim Caracteristica de Sincronizare 10-LED Avarie Lumini Stroboscopice cu Control Principal Cutie de Montare pe Suprafață (Galben si Alb)

Linkitom 4buc Ultra Slim Caracteristica de Sincronizare 10-LED Avarie Lumini Stroboscopice cu Control Principal Cutie de Montare

RON 61.98

Din mărfuri
Disponibil.

【4 BUC Super-Luminos Lumini Stroboscopice】 Includ 4 Super-Luminos Caracteristica de Sincronizare 24-Strobe LED-uri de lumină și Principal Cutie de Control pentru Gratuit de Instalare de Cabluri.Cu mare vizibilitate la lumina zilei, la miezul nopții, pe timp de ploaie sau ceață de zile.Îmbunătățirea unității de securitate și pentru a evita accidentele. 【8 Modele de Flash,】 8 Sincron flash modele cu un comutator independente pentru a trece prin modurile.Memoreaza ultimul model folosit (amintiți-ultimul model). 【Ușor de instalat】Gratuit Cabluri de Instalare-12/24 V Switch Plug Conexiune de Putere, Vin Complet cu Suporturi de Montare și Șuruburi pentru a Atașa la Grila sau Bara de protecție. 【2 Switch-uri Separate】 este pentru ușor pornit/oprit.Un altul este de a schimba diferite modele de stroboscop.Comutatorul pornit/oprit vă permite să opriți fără a deconecta. 【Lumina】 Dimensiune : Dimensiuni : 4.3" (L) x 0.4" (H) x 1.1 " (W), Pe Lumină Principal Cutie de Control : 3.4 m, Principal Cutie de Control pentru a Comuta : 1.7 m,Comutare la Plug : 0.8 m.Operație simplă, trebuie doar să apăsați butonul pentru a schimba tipare de lumină cu sincronizarea.Memoreaza ultimul model folosit (amintiți-ultimul model).Baza de aliaj de aluminiu ultra-subtire culoare de proiectare montare.De sine stătător, fără externă flasher.De lungă durată lumini cu LED-uri, de peste 50.000 de ore de viață.Reproiectat CONDUS cu lentile optice pentru a permite mai luminos lumini. 4 x Lumini Intermitente. 1 x Principal Cutie de Control. 4 x Cauciuc Mat. 1 x fata-verso cu autocolant(Pentru a Comuta). 1 x Putere de sârmă. 8 x Șuruburi de Fixare. 1 x Manual de Instrucțiuni.

Despre produs