.

Kawaii Creion Mecanic cu Creion Grip pentru Netedă și Întunecată Scris, Scrisul Corectarea Posturii Scris Sida pentru Copilul Copii Preșcolari Incepator, Vino cu HB Duce Rezerve, Eraser (Roz)

Kawaii Creion Mecanic cu Creion Grip pentru Netedă și Întunecată Scris, Scrisul Corectarea Posturii Scris Sida pentru Copilul Copii

RON 25.96

Din mărfuri
Disponibil.

Creion mecanic : Indesata dar lumina creion, ușor de prins și de a scrie, potrivit ca mărime și greutate pentru copii' parte, trebuie să aibă pentru primii ani.Poziționarea & Grip Corect : Atașat de silicon creion grip pentru confortul scrisului și a scăpa de creion obișnuit grile, de mare ajutor pentru poziționare de mână atunci când scrieți la utilizarea de zi cu zi.O mecanică specială creion pentru a încuraja scris.Creion cu o mare design inovator pentru a lua durerea de inceput learing scris.Mare Design Ergonomic : Dacă copiii dumneavoastră se luptă cu prindere creion în mod corespunzător și de scris, s-ar putea să nu pierdem creion mecanic.Acesta este un compromis bun între convenționale creioane mecanice.O combinație de un creion mecanic și creion grip.Extra-gros de 2mm duce face în condiții de siguranță pentru copii care apăsați duce foarte greu pe hârtie în timp ce scris.Pachetul : 1 x creion mecanic, 1 x radiera; 1 x ascutitoare, 10 x 2 mm HB.Pachet. 1 x creion Mecanic. 1 x Radiera. 1 x ascutitoare. 10 x 2 mm HB.Notă : culoarea ascuțitoare și radieră va fi trimis la întâmplare.

Despre produs