.

KASLANDI Monitor Stand Montant. Trei Poziții Reglabile Pe Înălțime Computer Stand. Toate Din Lemn Masiv Monitor Riser. Multi-Scop Monitor Stand pentru Laptop, Computer, iMac, Pc, Imprimantă 15.7 inch (Nuc)

KASLANDI Monitor Stand Montant. Trei Poziții Reglabile Pe Înălțime Computer Stand. Toate Din Lemn Masiv Monitor Riser. Multi-Scop

RON 59.96

Din mărfuri
Disponibil.

[Ergonomic & 3 Heigher reglabile] monitor de calculator stă și coloane de trei dimensiuni pot fi selectate, trei înălțimea poate fi reglată.computerul coloană poate satisface nevoile de diferite grupuri de oameni și modele diferite de produse.monitor standuri pot aduce științifice înălțime, pentru a îmbunătăți nivelul coloanei vertebrale cervicale, corecta postura ședinței, scuti de birou oboseala, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru. [Multi-scop]Monitor stand pentru birou poate stoca, de asemenea, diverse elemente, crește spațiu de birou.Tastatura, cărți și diverse elemente pot fi puse în, așa că vă spun la revedere de la dezastru.De asemenea, se poate face masa, rafturi,etc.Potrivit pentru o varietate de scene, acasă, Internet cafenele, birouri.Rata ridicata de utilizare. [Robust și Durabil] suport de birou este construit din îngroșat toate din lemn masiv, foarte stabil si sigur.Monitor Stand Montant poate cu ușurință portante 170lb, nu se tem de obiecte grele.Pas pe la voi nu-i este frică.Fiecare colț al suportului monitorului este meticulos lustruite de master, colțuri netede, fără bavuri, se simt confortabil. [A proteja starea de Sănătate a Familiei] Calculatorul sta folosind de înaltă calitate, miros curat de protecție a mediului vopsea.Dacă vopseaua sau atingeți sau culoare sunt mai bune decât vopsea obișnuită, un grad mai mare de retenție de textura de lemn masiv.Materia primă este, de preferință, importate lemn de cauciuc.FAS clasa de selecție a standardelor, astfel încât formaldehidă problema de la sursa, poate respira cu încredere. [Ușor de Asamblat și post-vânzare] Foarte usor de asamblat.Durează doar câteva minute pentru a asambla.Garanție pe viață accesorii.Dacă nu există nici o problemă, ne poți contacta prin e-mail și vă vom răspunde în termen de 24 de ore pentru a rezolva grijile tale.

Despre produs