.

Homexxpress Rustic Lemn Plutitoare Rafturi de Perete - Set de 2 - Pin din Lemn Agățat Raft, Decor Rustic Rafturi pentru Birou, Bucatarie, Dormitor, Baie (Rustic Alb)(23.5X5.5X1.25)

Homexxpress Rustic Lemn Plutitoare Rafturi de Perete - Set de 2 - Pin din Lemn Agățat Raft, Decor Rustic Rafturi pentru Birou, Bucatarie,

RON 184.00

Din mărfuri
Disponibil.

? MODERN si DECORATIVE - O modalitate foarte bună de a afișa decoratiuni, fotografii, plante, trofee sau ca un raft.Perfect pentru fermă antic lemn de stejar vechi uite. ?Lemn MASIV de PIN - Noastre plutitoare rafturi sunt realizate din durabil cultivate și recoltate din lemn de pin, cu culoare ascunse paranteze de metal asigura durabilitate de lungă durată. ?UȘOR DE instalat - perete montate rafturi vin cu tot hardware-ul necesar, precum și un manual detaliat și complementare la nivel. ? 2021 NOU MODEL - Am adaugat noul smart paranteze pentru a face instalarea mai ușoară, Am adăugat, de asemenea, 7 variante de culoare. ?SATISFACȚIE GARANTATĂ - Acoperite de un 100% Banii Înapoi de Garantare.Ne zonă mică afacere de familie în funcție de Miami Florida.Culoare : Rustic Alb Rafturi.

Despre produs