.

glokers 10-Bucata Copii Vopsea Set de Pensule cu Vopsea Lavabila si Paleta - 10 Usor de curatat Pensule Rotunde - Provizii de Arta Perfect pentru Acasă sau la Școală (10 Pensule Rotunde si 6 Culori de Vopsea)

glokers 10-Bucata Copii Vopsea Set de Pensule cu Vopsea Lavabila si Paleta - 10 Usor de curatat Pensule Rotunde - Provizii de Arta

RON 157.00

Din mărfuri
Disponibil.

????️ O MULTIME DE MARI COLORATE PENSULE PENTRU micutul TAU PENTRU a CREA O CAPODOPERA – sunt Incluse 10 Round Unique copii din plastic perie sortiment cu luminoase de culoare mânere și inele de siguranță, Și Paleta pentru copiii dvs. de a utiliza atunci când se lucrează pe lângă proiectul de pictura.Distracție, culori vibrante de perii adăuga la alura de aceste copilul de artă. ????️ SPECIAL PROIECTAT CU COPIII ÎN MINTE – Acestea sunt de calitate profesională pensule conceput pentru copii de mâini și de degete.Dimensiunea permite copiilor pentru a prinde și a le manipula cu usurinta.Pensule și vopsele sunt ușor să se spele cu apă și săpun. ????️ CALITATE PREMIUM VOPSEA IN 6 CULORI STRĂLUCITOARE – uimitoare vopsea lavabila pentru copii vine ușor să-stoarce 2-uncie de sticle.Top-calitate, vopseaua este non-toxic si distribuie ultra-netedă.Se usuca cu un finisaj frumos, fara crapaturi, fulgi sau decolorare. ????️ DISTRACȚIE IDEE de CADOU PENTRU MICUL ARTIST ÎN VIAȚA TA – Crearea de artă este un atemporal activitate pe care copiii nu mă satur niciodată.Electronice sau jucării de plastic pot păstra copiii fericiți pentru o zi sau două, dar pictura va trebui să le rânjind la ureche la ureche pe tot parcursul anului.Aceste materiale pentru pictura va păstra pe oferirea de ani de zile să vină. ????️ SERVICIUL CLIENȚI de CLASĂ MONDIALĂ sunt, de asemenea, obtinerea satisfacție, dăruire, și partea de sus a linie de servicii pentru clienți.O echipa de suport este gata să răspundă la orice produs de/pentru întrebări sau nelămuriri.

Despre produs