.

Fluture Floare Murală din PVC Autocolant de Perete Baie, Toaletă Autocolant Removale Creative Decor Acasă Decalcomanii de Baie Decalcomanii de Toaletă Capacul de Decor Autocolante (Violet)

Fluture Floare Murală din PVC Autocolant de Perete Baie, Toaletă Autocolant Removale Creative Decor Acasă Decalcomanii de Baie Decalcomanii

RON 23.98

Din mărfuri
Disponibil.

❥❥Fluture Floare Murală din PVC Autocolant de Perete Baie, Toaletă Autocolant Elimina Creative Decor Acasă Decalcomanii de Baie Decalcomanii de Toaletă Capacul de Decor Autocolante. ❥❥Realizate din PVC de înaltă calitate, autocolante de perete sunt durabile și de lungă durată de utilizare.Ușor de aplicat, scoateți și reutilizare. ❥❥De mare decor pentru pereti sau wc dupa aplicarea ei.Decor Perfect pentru camera de zi, dormitor, baie, wc, etc. ❥❥O artă frumoasă decal pentru baie sau de toaletă și va da o cameră un aspect revigorant, de a crea o atmosferă feerică. ❥❥Da casa ta o Baie noua facilitate aduce buna dispozitie pentru tine, potrivite pentru Display,camera de zi, dormitor, Birou, acest lucru va face un frumos decor sau cadou.Culoare : Violet.

Despre produs