.

Fdit Generator de Semnal, Generator de Funcții DDS pentru Cercetare Științifică pentru Ingineriei Electronice, pentru Linii de Producție pentru Laboratoare

Fdit Generator de Semnal, Generator de Funcții DDS pentru Cercetare Științifică pentru Ingineriei Electronice, pentru Linii de Producție

RON 175.80

Din mărfuri
Disponibil.

Fabricat din ABS materiale, care este puternic si durabil, are o durată lungă de viață.Factor ridicat de siguranță, cu control strict de calitate și de asigurare a calității, poate fi folosit cu pace a mintii.Poate fi alimentat de la un adaptor sau o baterie de litiu, care este foarte convenabil.Produsul este mic în dimensiuni, ușor de transportat, completați în funcții și ușor de operat.Există filtre care poate fi pornit și oprit, care poate fi bine adaptat la sine și pulsul de undă de ieșire.Caracteristică : 1. Există filtre care poate fi pornit și oprit, care poate fi bine adaptat la sine și pulsul de undă de ieșire.2. Produsul este mic în dimensiuni, ușor de transportat, completați în funcții și ușor de operat.3. Poate fi alimentat de la un adaptor sau o baterie de litiu, care este foarte convenabil.4. Fabricat din ABS materiale, care este puternic si durabil, are o durată lungă de viață.5. Factor ridicat de siguranță, cu control strict de calitate și de asigurare a calității, poate fi folosit cu pace a mintii.Caietul de sarcini : Tip de Element : Semnal Generator Material : ABSModel : FG一100 Frequency Gama : undă Sinusoidală 1 Hz-500k Hz (în cazul în care amplitudinea de ieșire este plat la 200 k Hz și amplitudinea de ieșire va scădea odată cu creșterea frecvenței), alte forme de undă 1 Hz-20k Hz (dar limita superioară de frecvență reglabil nu este limitat, dacă denaturarea este Și tremura cerințele nu sunt mari, frecvența de utilizare poate fi crescută în continuare).Rezolutie : 1 Hz.Ieșire de Undă : Sinusoidală, val pătrat, val, înainte de dinți de fierăstrău undei, inversa val dinți de fierăstrău.Undă Sinusoidală Distorsiune :

Despre produs

Tip De Element:
Generator De Semnal
Material:
ABS
Model:
FG一100
Gama de frecvențe:
Undă sinusoidală 1Hz-500kHz (în cazul în care amplitudinea de ieșire este plat la 200 kHz, și amplitudinea de ieșire va scădea odată cu creșterea frecvenței), alte forme de undă 1Hz-20kHz (dar limita superioară de frecvență reglabil nu este limitat, dacă deformarea este Și tremura cerințele nu sunt mari, frecvența de utilizare poate fi crescută în continuare).
Rezoluție:
1Hz.
Forma De Undă De Ieșire:
UNDĂ SINUSOIDALĂ, VAL PĂTRAT, Val, înainte de dinți de fierăstrău val, reverse val dinți de fierăstrău.
Undă Sinusoidală Distorsiune:
1% sub 1kHz, 0.5% la 1kHz și mai sus.
Ieșire Amplitudine:
Maxim ±10V (P-P).
Impedanță De Ieșire:
50Ω.
DC Offset:
maxim ±10V, cu funcția de închidere.
Alimentare:
DC3.5-10V. Este recomandat să alegeți DC5V atunci când se utilizează adaptorul, și 3.7 V baterie cu litiu când acumulatorul este folosit pentru alimentarea cu energie.
Lista De Pachete:
1 x Tester :
1 x Conexiune de Linie :