.

Electrice de Slefuit cu banda, DIY Mini Micro Verticale Slefuit cu banda de Margine Ascuțitoare Bancă Lustruire Kituri, masina de Slefuit de Putere Instrumente de Lustruit masini de Slefuire pentru Lemn Metal de Lucru (775)

Electrice de Slefuit cu banda, DIY Mini Micro Verticale Slefuit cu banda de Margine Ascuțitoare Bancă Lustruire Kituri, masina de

RON 135.98

Din mărfuri
Disponibil.

【Caietul de sarcini】-Centura dimensiuni : 330 * 30mm; Pachetul dimensiune : 12*12*18cm; greutate Pachet : aproximativ 1950g. 【Premium Material】- Acest Micro Slefuit cu banda este confectionata din metal de calitate, nu este ușor de rugină, rezistent la uzura, are o durată lungă de viață.Built-in dublu rulment, non-alunecare și rezistent la praf, rezistent și durabil. 【Reglabil pe masa de Lucru】- masa De lucru se poate regla unghiul liber și sclav rotița adaugă un slot, care poate aluneca în sus și în jos, fără popping sus.Centura de ajustare roata are un arc structura pentru a ajusta în mod automat de etanșeitate. 【Reglabil Verticalitate】- un design excentric de ajustare a volanului se poate regla verticalitatea de centura.Baza este stabil si robust, poate fi plasat pe masă, economisirea forței de muncă. 【Transport】-Am expediat direct din SUA depozit.Simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Va oferim cele mai bune solutii potrivite pentru tine.Ne-am angajat pentru a oferi cele mai bune servicii pentru fiecare client!.Stil : 775.

Despre produs