.

Ecran Protector Folii pentru 2018 C-HR Navigare de Afișare Sticla 9H Duritate Anti Orbire & Scratch HD Clare Toyota LCD, GPS, Touch Screen Protector Film (2018 7In)

Ecran Protector Folii pentru 2018 C-HR Navigare de Afișare Sticla 9H Duritate Anti Orbire & Scratch HD Clare Toyota LCD, GPS, Touch

RON 25.16

Din mărfuri
Disponibil.

√ TAIE cu PRECIZIE design Exclusiv pentru 2018 C-HR,Nu este nevoie să tăiați marginile,100% compatibil cu Centrul de Control Touch screen. √ SUPERIOR FUNCȚIA de PROTECȚIE 9 H Duritate Protector din Sticla Temperata oferi o mai bună senzație de atingere,Anti-rezistent la zgarieturi,Anti-explozie și rezistente la Șoc. √ PĂSTRAȚI ECRANUL de BRAND NOU Strat cu un strat oleofobic,pentru a proteja ecranul de ulei și de apă,pur și Simplu ștergeți cu o cârpă din microfibră și nu trebuie să fac asta în fiecare zi. √ UȘOR INSTALLATIAN & DEMONTAȚI protectorul vine cu automate caracteristici de adsorbție când se instala,trebuie doar să curățați ecranul și aliniați protector înainte de a-l și scoateți-l doar ca telefon protector. √ CLARE ȘI IMAGINI CLARE.Montați capacul ecranului nu va afecta culoarea, dimensiunea icoana de pe ecranul tactil și capacitățile de GPS-ul dumneavoastră de afișare.Se va păstra numai în siguranță de la praf, zgârieturi, ulei, apă și amprentele digitale etc.

Despre produs