.

Dna Rău Premium Lumina de Crăciun Cutie de Depozitare Nailon Decor de Crăciun de Vacanță de Crăciun Lumini Becuri Cablu Portabil Praf Sac de Depozitare(Nu cu Magazin de Role)

Dna Rău Premium Lumina de Crăciun Cutie de Depozitare Nailon Decor de Crăciun de Vacanță de Crăciun Lumini Becuri Cablu Portabil

RON 28.60

Din mărfuri
Disponibil.

[Fara accesorii] produsele Noastre sunt numai pungi de depozitare, fara accesorii. [Spațiu mare cu fermoar]La sac de depozitare are un spațiu amplu, iar dimensiunea sa este 31*31*38cm.La sac de depozitare nu are redundantă structura și economisește spațiu.Vine cu durabile cu fermoar pentru un acces rapid și convenabil de stocare. [Ușor de utilizat, data viitoare]transparent design pe vârf de sac de depozitare face mai bine pentru tine de a alege elementele vă magazin data viitoare, evitând repetate de stocare.Puteți observa, de asemenea, situația de stocare și de a primi feedback în timp. [Portable]designul circular ocupă puțin spațiu.O curea de mână este țesută pe vârf de sac de depozitare, astfel încât să puteți lua oriunde. [Praf și rezistent la apa]materia primă de sac de depozitare este de nailon, care poate fi în mod corespunzător rezistent la apa si praf.Depozitarea va fi păstrat intact atunci când utilizați data viitoare.Culoare : Rosu.

Despre produs