.

Clip Ceas de Buzunar cu Lanț de Ceas Vintage din Metal Aliaj Lanț Accesoriu pentru Ceas de Buzunar (Negru/Argint/Bronz/Auriu)

Clip Ceas de Buzunar cu Lanț de Ceas Vintage din Metal Aliaj Lanț Accesoriu pentru Ceas de Buzunar (Negru/Argint/Bronz/Auriu)

RON 13.98

Din mărfuri
Disponibil.

☉【ALTERNATIVE LANȚ de CEAS】 este o alternativă foarte bună de ceas de buzunar cu lanț. ☺【CEAS CU LANȚ ACCESORIUL PERFECT PENTRU CEAS de BUZUNAR】 Acest colier ceas de buzunar cu lanț vă permite să efectueze ceas de buzunar, în orice moment al zilei. ⇝【DIMENSIUNE】Ceas de Buzunar cu Lanț Lungime Totală, inclusiv Cleme : 14 Inch / 38 CM. ⌛【ACCESORIU de MODA】ceas de buzunar cu lanț pentru utilizarea cu un costum vesta pentru uzura formale și, de asemenea, o clemă de curea lanț pentru o mai casual utilizare. ♔【PACHET SPECIAL】pachet Frumos, rochia Perfecta accesoriu cadou pentru iubitul tau, familia, prietenii sau singur ca Valentine, Ziua de nastere, Nunta, Aniversare, Cadou de Crăciun etc. ➤1. 100% de Brand Nou cu Manopera Excelente➤2. Material : Aliaj➤3. Placare Culoare : Negru / Argint / Bronz / Aur➤4. Dimensiuni (aproximative) : - Lanț Lungime : 30 cm cca.- Lungimea totală, inclusiv Cleme : 35 cm cca.- Lanț Grosime : 0.6 cm aprox.☺5. Pachetul Include : - 1 x Telecomanda Lanț - 1 x Husă Neagră♔6. Frumos Cadou pentru iubitul tau, familia, prietenii sau singur, cel Mai bun Valentine Cadou, Cadou de Ziua de nastere, Cadou de Nunta, Cadou de Aniversare, Cadou de Craciun etc.

Despre produs