.

Cârlig de Pe Scaun, Clip de pe Scaun Înalt, Fold-Flat de Stocare Portabil Hrănire Copil Scaun, Încărcare Mare de Design, Atașați la Rapid, Masă, Scaun Scaun Detașabil pentru Acasă și de Călătorie(Gri)

Cârlig de Pe Scaun, Clip de pe Scaun Înalt, Fold-Flat de Stocare Portabil Hrănire Copil Scaun, Încărcare Mare de Design, Atașați

RON 168.60

Din mărfuri
Disponibil.

Se potrivesc pentru cele Mai multe Mese : copilul nostru scaun înalt poate fi folosit pentru 0.79" să 3.15"gros ,(20mm-80mm).perfect pentru utilizarea la domiciliu sau în timp ce călătoresc.Ham de siguranta pentru a Asigura : Dispune de centuri de tip ham pentru a-l fixa în câteva secunde, oferind suport superior și stablility deci, copilul tau se va bucura de masa lor ca ei stau la masă cu familia.Fold-and-Go Proiectat și care Transportă Sac : Rapid, masă, scaun proiectat pentru a fi "compact ori", ușor de îndepărtat, făcându-l ușor pentru a ascunde sau de a lua pe drum.În Plus, cu o geanta de transport, veți avea întotdeauna cu tine atunci când sunt în afara sau cu copilul tau.Protecție de siguranță : hrănirea copilului scaunul se alăture Non-alunecare din material plastic moale de arme pentru a proteja tabele de a fi zgâriat, precise și patentat modulul de piese pentru a asigura scaunul poate fi strânse cu ușurință în sus și ferm fixată cu o masă.Ușor de Instalare de cazare pentru tine si copilul tau pentru a face o călătorie liber cu ea. * Ușor de stocare : 1 secundă pentru a termina pliere stânga și dreapta brațele spre interior, apoi pune-l în stocarea geanta, asta-i tot. * Nu deteriora tabele : Non-alunecare suport balustrade, nu marca tabele sau apropiați degetele.Specificații De Produs : . * Material : 600 D Poliester Impermeabil Tesatura. * Asamblat Dimensiuni : 13.8 x 11.8 x 11 inch (L x W x H). * Dimensiuni pliat : 13.8 x 11.8 x 2 inch (L x W x H).Utilizare Notă : .Pentru copiii de la 6 la 36 de luni.

Despre produs