.

Bucătărie Compost Bin Inox (Calitate Alimentară 410) Inodor Blat De Găleată De Compost -Bonus Filtre De Carbune & Mănuși De Grădinărit. Insecte 1.3 Litri Găleată. Cadou Cutie mai Bune Cadouri pentru Gradinari

Bucătărie Compost Bin Inox (Calitate Alimentară 410) Inodor Blat De Găleată De Compost -Bonus Filtre De Carbune & Mănuși De Grădinărit.

RON 57.98

Din mărfuri
Disponibil.

✅De CONSTRUCȚIE de CALITATE Bucătăria Noastră Compost Bin este fabricat din Oțel Inoxidabil (clasa alimentare 410) pentru rezistență și durabilitate.Nu se alătură sau cusături înseamnă o scurgere container gratuit, și, desigur, din oțel Inoxidabil, înseamnă că e de neclintit.La 1.3 Litri este suficient de mare pentru a stoca până la o săptămână în valoare de deșeuri alimentare (2 persoane).La 11.5 cm inaltime si 7 cm în diametru, este suficient de mic pentru a se depozita sub chiuveta sau pe banca de sus. ✅DISTINCTIV și ECONOMIC Conceput în SUA, în stil distinctiv de Bucătăria noastră Compost Găleată adaugă o notă de individualitate.La periat finisaj din oțel inoxidabil este completat de sistemul patentat de styling pentru a oferi containere care arata grozav in orice bucatarie, si pe orice tejghea în timp ce prepararea hranei.O piesa de construcție înseamnă că nu va avea nevoie de saci de scumpe sau garnituri. ✅CADOUL IDEAL PENTRU GRADINARI Noastră interioară Compost Bin este un ideal grădinari cadou.Este un miros gratuit și insecte soluție gratuită pentru colectarea de Bucătărie, Resturi Alimentare și deșeuri destinate Compostării Bin.Eliminarea inutile gauri de aer din capac, înseamnă insecte nu sunt o problemă.Chiar pe blat, firma de etanșare capac cu dual Filtre de Carbune se ocupe de ceea ce pic de miros se acumulează în timpul câteva zile înainte de golire.Vine într-o cutie de cadou frumos, Prim-Elligible, ambalaj cadou disponibile. ✅ZERO DEȘEURI După golirea în Compostor, pur și simplu se spală de mână recipientul cu apă caldă cu săpun ca o tigaie.Ca Capacul conține filtru de carbune, pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă, pentru a evita inutile de epuizare a filtrului.Filtrul în sine poate fi scos și curățat ușor în apă caldă cu săpun.Înlocuiți Filtrul foarte 3-4 luni, după cum este necesar. ✅ CADOURI BONUS Fiecare Compost Pubele include un Filtru de Carbune deja instalat în capac, și un alt Bonus filtru în găleată pentru o utilizare viitoare.Am inclus, de asemenea, un bonus pereche de mănuși de Grădinărit ca un pic de ceva în plus pentru Grădinar în viața ta.

Despre produs