.

AUEAR, 5 Pack Banda de Corecție de Desene animate Drăguț Împinge Banda de Autocolant Masini Kawaii Decorative, Banda de Corecție pentru Scrapbooking Jurnal Planificator Jurnalul Meserii DIY (Owl/Pisica/Monstru/O Scrisoare/Câine Design)

AUEAR, 5 Pack Banda de Corecție de Desene animate Drăguț Împinge Banda de Autocolant Masini Kawaii Decorative, Banda de Corecție

RON 18.50

Din mărfuri
Disponibil.

【DIMENSIUNE PRODUS】Banda de Corecție măsuri Aprox. 11.3x2.5x2cm. 【De MATERIAL】plastic de Înaltă calitate. 【PACHETUL CONȚINE】5 pack, 5 modele. 【APLICAREA】sunt clar whiteout bandă, cu excepția ei aluneca mai lin și banda este clar cu modele și mai subțire decât reală alb de bandă.Acestea sunt minunat pentru scrapbooking, jurnalizare și smashbooking, le puteți folosi familie/planificator de zi cu zi, jurnal de proiecte sau orice design/scopuri. 【DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII】Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru înlocuire sau rambursare completă în termen de 30 de zile.Dimensiune : 5 Buc. | Culoare : Owl/Pisica/Monstru/o Scrisoare/Câine.

Despre produs