.

aici PWM PC Caz Fan,120mm Infinity Curcubeu Inel LED Ventilator PWM 4 Pini Premium Liniștită, Ventilator,Calculator de Înaltă Performanță de Răcire Ventilator,UA01CF4-3(3-Pack)

aici PWM PC Caz Fan,120mm Infinity Curcubeu Inel LED Ventilator PWM 4 Pini Premium Liniștită, Ventilator,Calculator de Înaltă Performanță

RON 43.98

Din mărfuri
Disponibil.

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【Infinity Rainbow LED ring UA01 CF4-3 șasiu ventilatorul este echipat cu infinită oglindă inel dinamic curcubeu de iluminat cu LED efecte,oferind o mai bună efecte de iluminare în timp ce subliniind personalitatea jucatorului. 【PWM de Control Inteligent】Doar conectați 4 PIN PWM interfață la placa de baza pentru a porni dinamic curcubeu de lumină LED efect, și computerul reglează automat viteza fără software suplimentar sau adaptoare. 【Unic Fan Blade Design】ultra-subțire 9 paletele ventilatorului rula la viteză mare, și echilibrat fan blade design poate crește fluxul de aer de schimb, creșterea presiunii aerului, și de a îmbunătăți căldură disipare eficienta. 【Durată lungă de Viață】hidraulice structurii portante folosește de înaltă calitate-reducere frecare materiale pentru auto-lubrifiere, îmbunătățind astfel disiparea căldurii eficiență, și de etanșare capac poate preveni scurgeri de lubrifiant și prelungi durata de viață a echipamentului. 【CALITATE de GARANȚIE】Garanție de Doi Ani.Întrebări pentru Produsul nostru atât înainte, cât și după ce plasa comanda, contactati-ne oricand, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Despre produs