.

Aekopwera 30 de Ambalaj Alb, Singur, Cupcake Cutii cu Aur, cu Buline, cu un Singur Cupcake Transport cu Fereastra Insertii de Panificație Ambalaj (4x4x4.5 cm)

Aekopwera 30 de Ambalaj Alb, Singur, Cupcake Cutii cu Aur, cu Buline, cu un Singur Cupcake Transport cu Fereastra Insertii de Panificație

RON 27.00

Din mărfuri
Disponibil.

【Pachet】 30 Pack alb cupcake cutii cu fereastra si 30 de autocolante, de a face cutii mai elegant. 【Dimensiune】 alb cupcake titularii sunt 3.6x3.6x4.5 cm.Ele pot fi folosite pentru organizarea standard de cupcakes, prajituri, mini prajituri,mici tarte, plăcinte și mai multe mini-produse de patiserie. 【Fereastră specială de Design】 Fiecare cupcake transportatorul are un cristal geam pe partea de sus și din față, care va prezenta fantezie prajiturele interior, fără a expune la aer. 【】 Caracteristici Noastre cupcake sunt fabricate containerele din clasa alimentare și eco-friendly carton, puteți pune direct deserturi în cutii sau de a folosi insertii pe care le oferim.Mânerul este suficient de robust pentru 52.9 oz greutate. 【Multiple-scop】 fereastra Noastră cupcake cutii sunt mai mult de transportatori pentru panificatie!Ele sunt perfecte pentru toate bunurile dumneavoastră coapte nevoile de ambalare.Aceste decorative containere de depozitare poate fi de asemenea folosit ca un cadou creativ cutie la pachet dvs. de vacanță prezent.Mare achiziție din Aekopwera alb ambarcațiuni cupcake cutii!De ce ne alegeti pe noi?Speciale de design : Ne vom folosi de aur buline albe din carton de hârtie, pentru a adăuga o notă de stil unic la ambalare.Proces simplu : Inchidere colturi face asambla procesul mai ușor, nu este nevoie de alte unelte, lipici sau aptitudini speciale.Arată-off-ul tratează : mici fereastră transparentă în partea de sus vă permite să direct și în mod clar a se vedea delicate deserturi din cutie.Satisfacție garantată : Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de panificatie cutii, vă rugăm să ne anunțați și veți avea posibilitatea de imediat de o restituire sau de înlocuire.Conținutul pachetului : 30 bucăți fereastra cupcake cutii cu inserts30 pachet stickers Warm sfaturi : 1.Elementele sunt plate și pre-pliat, ușor de ori și de a asambla. 2. Dacă nu aveți nevoie de a utiliza cutii, puteți despacheta și de a le aplatiza pentru depozitare ușoară.3. Nu pune tort într-un loc umed, se va face cu ușurință tort cutie moale.4. PRĂJITURA DIN IMAGINE ESTE FOLOSIT PENTRU A ARĂTA PRODUSUL, NU INCLUDE ÎN PACHET.

Despre produs