.

50pcs Hârtie de Transfer cu 5pcs Relief Stylus,Hârtie de Calc Carbon Grafit Copie de Hârtie pentru Lemn,Hârtie,Pictura de Mână,Pânză(8,3 x 11,7 inch)

50pcs Hârtie de Transfer cu 5pcs Relief Stylus,Hârtie de Calc Carbon Grafit Copie de Hârtie pentru Lemn,Hârtie,Pictura de Mână,Pânză(8,3

RON 177.00

Din mărfuri
Disponibil.

Pachetul include : de 50 de verde hârtie de transfer,5 Relief Stylus.Mai multe culori și cantitățile oferi mai multe posibilități pentru design-ul.Perfect de replicare : Lucrari de mare pentru a transfera modele, modelul copiat prin hârtie de transfer este clar și liniile sunt complete și culori diferite vă va arăta diferite efecte.Solubil în apă Contur hârtie : hârtie de transfer este facut din materiale de înaltă calitate, suprafața este netedă și plat, nu este ușor să se rupă sau să se șifoneze, reutilizabile și solubil în apă, rezistență la umezeală bun și puternic lejeritate.Reutilizabile de transfer de hârtie : hârtie De calc pot fi refolosite fără frecventă cumpărare, economisirea de bani și efort.Puteți proiecta modele personalizate în funcție de propriile preferințe.Transferul de hârtie nu va pata sau se estompeze.Este cea mai buna alegere pentru pictură și creație artistică.Utilizate pe scară largă : hârtie de Calc este potrivit pentru transferul de modele imprimate pe lemn, broderii, țesături, hârtie, lut, ceramică, metal, pictura de Mână, din piele.Acest lucru oferă o oportunitate foarte bună pentru cei care iubesc pictura sau care nu știu cum să picteze.Este un foarte practic munca de creatie.Hârtie de calc este foarte potrivit pentru utilizarea acasă sau la birou, potrivit pentru hârtie, metal, lemn, țesături, sticlă, lut, ceramică, broderie.Specificații hârtie de Transfer dimensiune : 21 x 29,7 cm/8,3 x 11,7 inchi (dimensiune A4) Culoare : verde Relief stylus lungime : 13cm/5inches, Un cap diametru : 3 mm, 2.5 mm, 2 mm, 1 mm, 0.8 mm, un Alt cap diametru : toate aceeași dimensiune 1,5 mm.Notificare 1.În procesul de transfer de model, hârtie de transfer nu poate fi mutat, astfel încât este necesar pentru a menține stabilitatea de hârtie. 2.Puteți trage-l de mai multe ori pentru a face culoarea de model mai clare. 3.Inmuiati materialul în apă pentru mai mult de o jumătate de oră, iar modelul va dispărea.Dacă nu există nici un reziduu, vă rugăm să-l spele din nou cu săpun.Instrucțiuni 1. Pune hârtie de transfer pe pânză (partea de culoare este orientată în jos). 2. Pune modelul pentru a fi transferate pe hârtie de transfer. 3. Trace modelul pe pânză, cu o dublă s-a încheiat contur stylus. 4. Broda pe pânză va arăta modele.Pachetul Include 50 x Verde hârtie de transfer 5 x Relief Stylus.

Despre produs