.

3 Nivel de Plastic Prajitura Sta Desert Prajitura Sta Prăjituri, Bomboane de Fructe de Afișare Turn pentru Nunta, Petrecere de Aniversare, Petrecere de Ceai și Dus pentru Copii (1)

3 Nivel de Plastic Prajitura Sta Desert Prajitura Sta Prăjituri, Bomboane de Fructe de Afișare Turn pentru Nunta, Petrecere de Aniversare,

RON 17.98

Din mărfuri
Disponibil.

*Material : Acest desert raft este realizat din alimente grad plastic ecologic material PP, non-toxic și fără gust, rezistent și strălucitor suport de metal suporta și, de asemenea, decoreaza prajitura titular. *Design : tortul Nostru sta este un multi-strat de proiectare, manopera rafinat, solid și produse fiabile, de mare suprafață de bază, o bună stabilitate și capacitate portanta puternic de platou cu fructe.Tija de sprijin este îngroșat și echipat cu un mâner portabil, care este convenabil de a transporta, practice și frumos, ușor de curățat, și poate economisi spațiu. *Avantaje : niveluri de servicii de birou este usor de asamblat si demontat pentru depozitare.Și stratificat tava de servire este stivuibil și nu va ocupa prea mult spațiu în dulap.Acesta poate fi utilizat în mod repetat, puteți utiliza, de asemenea, în mai multe straturi, sau puteți utiliza un strat separat după demontare. *Utilizare : cupcake sta desert platou este foarte potrivit pentru plasarea prajiturele, biscuiti, căpșuni, bomboane de ciocolată într-nunti, botezuri, logodne, petreceri aniversare, ceai după-amiaza, botezuri, ceremonii de absolvire, ceai de vară, Halloween, ziua Recunostintei, Crăciun și alte părți. , Sandwichuri, fructe, sau alte mici deserturi. *Diametrul de 3-tier roz tava de serviciu : 6.2 inch, 8 inch, 10.2 cm, iar înălțimea este de 15.7 inci.Lasa prajitura sta la dispozitie si prietenii sau familia cu deserturi delicioase în partid, creând un fel de eleganță și romantism.Cupcake sta desert platou este foarte potrivit pentru plasarea sandwich-uri, prăjituri, biscuiți, căpșuni, ciocolată, etc. în părți, cum ar fi nunti, botezuri, logodne, petreceri aniversare, ceai după-amiaza, botezuri, ceremonii de absolvire, ceai de vară, Halloween, ziua Recunostintei si de Craciun.Fructe sau alte deserturi mici.Lasa tortul nostru sta la dispozitie si prietenii sau familia cu deserturi delicioase la petrecere, creând un fel de eleganță și romantism.Cupcake sta desert platou este foarte potrivit pentru plasarea sandwich-uri, prăjituri, biscuiți, căpșuni, ciocolată, etc. în părți, cum ar fi nunti, botezuri, logodne, petreceri aniversare, ceai după-amiaza, botezuri, ceremonii de absolvire, ceai de vară, Halloween, ziua Recunostintei si de Craciun.Fructe sau alte deserturi mici.Lasa tortul nostru sta la dispozitie si prietenii sau familia cu deserturi delicioase la petrecere, creând un fel de eleganță și romantism.

Despre produs